Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Borgeskogen Dekksenter AS sine nettsteder.

Borgeskogen Dekksenter AS (org. no. 993 502 189) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: www.borgeskogendekksenter.no

 

Personopplysninger som behandles

Borgeskogen Dekksenter AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige bet,kort.

Eksempler på informasjon som innhentes: – Firmanavn – Kontaktperson – Firmaadresse/fakturaadresse – Telefonnummer og e-postadresse

 

Hvordan informasjon innhentes?

Borgeskogen Dekksenter AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider.

Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang, komme i kontakt med deg eller gi deg den informasjonen du etterspør.

Eksempel på skjema: – Kontaktskjema – Møtebooking – Skjema for nedlasting av whitepapers, e-bøker osv. – Påmelding til webinar, kurs og konferanser – Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

 

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne sende relevant informasjon – For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester – For å yte god kundeservice

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice.

Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre websider lagres i vår kundedatabase og outlook kontoer i firmaet. Informasjonen ligger på server kontrollert av vår nettleverandør.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Borgeskogen Dekksenter AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden.

Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Borgeskogen Dekksenter AS

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Borgeskogen Dekksenter AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.

Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

 

Borgeskogen Dekksenter AS

Borgeskogen 3

3160 STOKKE

Tlf: 3336 0102 Mobil: 9519 1141